2021-11-06 07:06:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A bolygók jelzik, hogy valamilyen fordulóponthoz ért az életed

Napi horoszkóp november 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ez a nap a tiéd és a kedvteléseidé: olvass, találkozz a barátaiddal, menj el sétálni. Ma a bolygók támogatnak abban, hogy kellemesen teljen az idő. Végre valóban feltöltekezhetsz, testileg, lelkileg.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók jelzik, hogy valamilyen fordulóponthoz ért az életed. De ezért természetesen tenned is kell, nem adják ingyen. A csillagok csak a lehetőséget jelzik, de azt neked kell megtölteni tartalommal. Legyél tettekre kész!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Skorpió újhold hatására végiggondolod, hogyan szervezhetnéd át az életedet úgy, hogy ne daráljanak be a hétköznapok, hanem jusson idő mindarra, amire csak szeretnél szánni. Változások természetesen adódhatnak, de ezek inkább segítenek téged, mintsem hátráltatnának. Párkapcsolatodban ugyanakkor a szélsőségek dominálnak, erre figyelned kell.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma kísértésbe hozhatnak a bolygók, lehet, hogy valaki megpróbál majd rábeszélni valamire, ami nem tetszik neked. Ha rossz érzésed van, utasítsd el az ajánlatot, és ne engedd magad kétes dolgokba belevinni!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Intenzív időszakra kell felkészülnöd a következő héten. Ezért jól teszed, ha a mai napot rákészüléssel, pihenéssel töltöd. Már ha képes vagy rá. Lehetséges, hogy annyira vibrál körülötted a levegő, annyira pezseg az élet, hogy erre képtelen vagy.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az érzelmi zavarok, különösen, ha a folyamatos erős önkontroll miatt állandóan elnyomod őket, akár kisebb egészségügyi panaszokhoz is vezethetnek. A felfázás is ennek lehet az egyik jele. Jobb, ha inkább megéled és főleg kibeszéled az érzéseidet.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Igazán szerelmes hangulatban érezheted magad. Az illúziók beteljesülésének ideje jött el a számodra. A mai napon is akkor érzed magad a legjobban, ha a szerelmeddel töltheted el, lehetőleg kettesben.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon kedvező a mai nap. Az intuíciód kiválóan működik, és meglátod a másik rejtett motivációit. Ettől pedig előnybe kerülsz. Élj ezzel a képességeddel, de ne élj vissza vele!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha viszonylag friss a kapcsolatod, akkor most ellentmondásos érzelmek érnek, nem tudod, hogy mitévő legyél, merre lépj. Szeretnél elköteleződni, de úgy érzed, ha ennek bármi jelét adod, a társad azonnal igyekszik kihátrálni. A szabadság viszont neked már nem is kell annyira.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érzékinek ígérkezik ez a nap. Hívd meg a barátaidat is vacsorára, és töltsetek együtt egy kellemes estét. A bolygók pompás éjszakát ígérnek a pároddal, tele szerelemmel, szexualitással.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a szokásosnál is lendületesebb vagy, mindennél inkább akarod a változást. Nem várhatsz azonban mindent másoktól. Valamit neked is meg kell tenned önmagadért, ha tovább akarsz fejlődni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valaki ma egyenesen elhalmoz dicséretekkel. Talán hátsó szándékai is vannak, de te ezzel ma ne törődj. Jókedvű vagy és végre úgy érzed, magadra találtál. Látod az utadat, és éppen ezért elnézőbb vagy másokkal szemben is. Nagyon helyesen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: